Kom og vær med

Kom og vær med

Avnø Oase søger frivillige & fastboende med iværksætterånd, som er meget motiverede og klar til at dedikere deres energi & færdigheder til at realisere visionen - med praktisk arbejde og fælles engagement.
  • Er du nysgerrig efter at opleve livet i et fællesskab – med de udfordringer, det uundgåeligt medfører?
  • Er du interesseret i bæredygtighed, naturlig sundhed, holistisk ernæring og personlig udvikling?
  • Nyder du at være i et internationalt miljø?
  • Er du ivrig efter at sætte din krop og sind til at arbejde i en intens kombination af forskning, eksperiment, praktiske daglige opgaver og skabelse af en mere bæredygtig model for livet?
  • Er du motiveret for at investere tid og kræfter i udvikling og forbedring af Avnø Oase?
At bo i AVNØ OASIS

Frivillige for at opleve livet i en økolandsby og blive uddannet holistisk grøn kok

Frivillige for at opleve livet i en økolandsby og udvikle færdigheder til en bæredygtig fremtid

Udforsk, om Avnø Oasis kunne være dit fremtidige hjem

Hvem trives i et fællesskab?

Samfundslivet er noget for dig, hvis du er klar til at udforske, lære, møde nye mennesker, tage initiativer og opdage nye sider af dig selv.

Det er noget for dig, hvis du kan lide at lægge fordybe dig og bruge dine færdigheder i den eksperimentelle kombination af fælles liv, ledelse og administration, kommunikation og forskning, samfundsopbygning, personlig udvikling, nye økoiværksætterier og grønne projekter, økologisk havearbejde, permakultur design, opførelse af lokale vedvarende varme- og energisystemer…

Da vi endnu ikke er så mange mennesker, kommer vi alle til at håndtere opgaver og områder, som er ukendt for os, rutineopgaver og “beskidte” opgaver som reparation af kloaksystemet. Vores dage tager tit en uventet drejning, når der sker noget uplanlagt. Det betyder, at vi får god træning i at være på kanten af vores komfortzone. Vi har lært, at det er vigtigt at støtte hinanden for ikke at gå ud over kanten.

Du er velkommen til slutte dig til fællesskabet i en periode, for at undersøge, om dette er noget for dig, Eller som frivillig for at give os en hjælpende hånd.

Arbejdsgrupper

Da vi har et stort fællesareal, og alle måltider bliver serveret, er alle en del af mindst én arbejdsgruppe og giver et par timer om dagen til at løse fællesopgaver og gøre Avnø Oase til et godt sted at bo.

Socialt liv og aktiviteter

Vi spiser vores måltider sammen.

Nogle gange synger vi, sidder ved brændeovnen, ser film eller spiller spil. Det er op til hver enkelt af os at tage initiativ til aktiviteter, vi og fællesskabet har brug for.

Andre gange har man brug for at trækker sig tilbage for at forbinde med sig med sig selv eller naturen. Det er muligt at sidde ved et stille bord eller tage din mad udenfor i øjeblikke, hvor du føler behov for bare at være sammen med dig selv.

De fleste af os nyder at deltage i kurser og arrangementer arrangeret af Avnø højskole.